Monday, July 6, 2015

Khas buat peminat-peminat novel malaysia

Posted by Snow_Queen at 9:36 PM
Salam sejahtera semua.

Ha buat peminat-peminat novel malaysia yang mahu beli novel sama ada preloved novel ataupun novel baru dengan harga best, meh visit instagram bookholic909
Senarai-senarai novel dekat ig ni semua up to date. Kalau ada novel yang korang nak tapi tak ada dalam ig tu jangan malu dan segan utk drop comment di ig tu atau whatsapp owner bookholic okay?

Hanya novel-novel terbitan karya seni, penulisan2u, kaki novel, fajar pakeer, jemari seni dan lovenovel sahaja yang dijual di sana.

orait nak iklan ni je.
selamat malam semua :)

0 under spell:

 

Snow_Queen Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review