Tuesday, August 12, 2014

Salam Semua

Posted by Snow_Queen at 2:18 PM
Dah lama cik Snow tak buka rumah uzur ni.
Tak sangka masih ade yang bertandang ke sini. Terima kasihlah pada yang masih bertandang :')
*sapu sawang sana sini*
sejujurnya Snow sangat sibuk dengan kehidupan seharian dan sekarang baru sempat buka blog ni. Yang mana follow Snow dkt FB taulah cik Snow pun dah lama menghilang dari laman sosial tu. Cuma baru-baru ni je cik Snow aktif balik dan oleh itu cik Snow ingin mengumumkan.... *drum rolls*
CIK SNOW AKAN AKTIF MENULIS BALIK!
ceh propa je ayat cik Snow.
Cik Snow akan usaha sedaya upaya untuk update balik Blood Tie dan lepas tu sambung cerita lain.
Cik Snow noticed dekat shout out box ade yang request minta EXO jadi main hero ye?
Cik Snow minat EXO so lepas ni giliran EXO pula okay?
So...Chow!
Kalau sempat cik Snow update harini.
Kalau ye.. hehe

3 under spell:

syira sabri said...

cikk snow sy pun da bsawang tggu dkt blog haha boleh x bg fb group snow kita ktinggalan keta api lahhhh

cik_anayuenorm said...

akhirnya snow dah mula aktiv balik.. yer ke ni?

salmi fasliena said...

suka..bila snow ckp nak aktif menulis balik...

 

Snow_Queen Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review