Wednesday, June 26, 2013

Entry merepek

Posted by Snow_Queen at 6:08 PM
Salam semua
maaf tak dapat nak update selalu sebab busy. Dah masuk final year dan sekarang nak kejar macam-macam hal duniawi tapi snow akan cuba untuk tulis juga apa yang termampu.
Buat yang selalu bukak belog ni hari-hari maaf sebab menghampakan kalian. Tapi sungguhlah Snow kagum dengan ketabahan korang bukak belog tua ni hari-hari :)
Ada berita buruk!
Lappy Snow 'koma' sekali lagi dan masih tak dapat nak hantar untuk diperbaiki lagi. Sekarang Snow pinjam lappy orang je huhu.
Sebab Snow punya lappy masih tak dapat diperbaiki, snow kena buat semula sambungan BT ni dalam laptop pinjaman ni
Maybe ada lari sedikit. Maybe akan ada scene tak masuk akal tapi Snow harap readers semua terhibur baca :3
Anyway, Snow akan cuba update malam ni tapi selalunya Snow update tetengah pagi buta dikala semua umat manusia sudah tidur!
Okay bye~
 

Snow_Queen Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review