Saturday, November 10, 2012

Menyampah

Posted by Snow_Queen at 3:34 PM
Seriously sejak blog ni dh tkar ke dasboard baru, snow cukup menyampah gila sebab pening nak carik kat mana setting yg perlu. Sudahlah Snow ni pemalas nak godeh benda2 baru. T___T
 Snow nak dashboard lamaaaaaaaaa!!!!!!
Salah satu benda yg snow lupa nak buat bila post en3 baru ialah lupa nak allow reader comments. Seyes snow baru perasan benda tu tadi dan terpaksalah snow check satu per satu entry mana yg snow lupa nak allow comment. Hurmmm harap2 lain kali tak lupalah..
Oh mungkin start esok/isnin Snow nk tutup blog ni kejap. Snow nk tukar template baaaruuuu..
Harap2 jumpa template yg best lagi mengancam..Kalau tak stay dulu dgn template ni sampai snow jumpa template yg menggoda jantung snow mcm setiap kali snow tgk *cough*Jae Joong*cough* Ok tata..

2 under spell:

Anonymous said...

ohhhhhhhhjj...hehehhehe jgn lelama tutup blig...cececpat update ye....xsabar nie....always tnanti2 new entry...

anayue said...

hahahahaaahhahaaaa

 

Snow_Queen Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review