Wednesday, May 11, 2011

Notice!

Posted by Snow_Queen at 1:34 PM
Okay spt besa kolej snow tlah memanggil snow spya kmbali padanya tuk mnruskan pjuangan.So scra automatik, stakat ni sajalah snow mnulis sblm smbng kmbli ble ada klapangan..Ini adlh entry t'akhr sblm snow hilang smntre wktu. jgn tkezut apabla lngsng tiada entry tuk bbrapa bln..mklum lah internet connection di hostel sme laju mcm sput khinzir bjalan..lg pula sem dpn jdual snow sgtlah pack *siap sdia mntal n fzikal* dn tak tak lupa jge xtvt mkn mlm rmai2 smbl tgk movie dlm blk yg sngaja dttp lmpu tuk dpt suasana yg best *jka nengok cter seram* eh melalut suda..pape hal tgglkn je notice di wall fb snow n snow akn bls jka ada klpangan *ececeh ckp mcm dia tu sbuk ngalahkn mntri* sblm snow mrapu mraban adlah eloknya snow undur diri dlu..Adios...

1 under spell:

Anonymous said...

keciwa ngan notis cik snow...huhuhu..but apa pun, wish u all the best tuk study..hehehe

 

Snow_Queen Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review