Saturday, February 12, 2011

Pengumuman

Posted by Snow_Queen at 5:21 PM
snow tertanya2 msih adakah yg mengikuti belog yg sudah 'rosak' link updatenya ini *sigh* nevermind snow just nk bgtau something hehehe...kan ade link butterluvsnow2.blogspot.com di side bar blah kiri blog snow kan? well snow dah tkr blog tu jadi second blog snow hehehe..di dlm blog tu snow akn tlis cerita based on anime character ataupun apa-apa yg keluar dr kpala snow yg tgh mereng ni hahah...snow da mula post citer kat cne so jgn lupa komen ya. tapi jgn pula ingt snow da x bkarya di sini...snow msih akn bkarya...anyone who can help me fix my blog prob pliz help me~~~

3 under spell:

Ishihara Bieyla said...

Nak tolong bley? tapi tak tawlah jdik ke tak.. cuma nak try.. bieyla pnah kne jgak cmtu.. ada org kte mmg sllu kne bile tukar url blog..

but biasanya antra smggu ke 2 mggu..

Fatin Nuratirah Abd Jamil said...

Assalamualaikum sis,bleh invite sye tok bce blog sis tu

Fatin Nuratirah Abd Jamil said...

Assalamualaikum sis,bleh invite sye tok bce blog sis tu

 

Snow_Queen Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review