Sunday, November 28, 2010

instruction~~ 8 langkah mudah

Posted by Snow_Queen at 3:39 PM
oh masih ramai lgi yg mgadu nape update belog snow xnek dkt belog mereka..ok ni snow nk suh korng buat spya update belog senow nek kat blog korng..ada yg dah buat mcm yg snow ckp n alhamdulillah jadi.

1) mula2 pergi dekat pic korng yg comel lagi santek yg tpampang dkt ruangan follower. Mcm yg snow buat ni

Hahahaha buruk gila kualiti pic2 ni >.<

2)okie...pas korang dah jmpe pic korng yg cun lagi molek tu maka click ye adik2 dan kakak2. kalau tak click maka tak guna juga. lepas click akan kua bnda ini di skrin anda ye...ha lihat2..
3) ha lepas kua spt yg di atas maka click 'setting' yg tletak di atas belah kanan. spt ini ye...
4) ha maka pas jmpe pkataan setting tu maka sila click ye.. nty akn keluar page baru or whatever, janji korang crik pkataan stop following this site. maka selepas itu apa? ya betul sila Click...


5) then apabila tlah d'click pkataaan stop following this site maka akan keluar bnde ni dan click stop following.


6) then selepas itu scara rasminya anda dah x mengikuti belog snow lagi. langkah seterusnya refresh page and pergi balik dekat ruangan follow n then click follow balik.

7) then slepas anda click pkataan follow tu akan kluar la menatang ini...
8)ha tkan blk btang follow this belog...
 then apabila kua pic ni tkanlah done...maka selepas itu i'allah anda akn dpt blk belog snow pnye update..






Ha...ada kome2 semua faham? kalau xpaham tgk pic je pun jadilah kan? klu xpaham juga xdapat eden nk menolong..huhuhuh...ok hope usaha senow yg xsberapa ni dpt mmbantu hangpa semua na...Chiow...klu xpaham bgtau..jgn buat2 tak paham lak..>.< bubye...muaahhh...

1 under spell:

Anonymous said...

Sederhana dan manis. Aku sedang berpikir untuk memulai blog lain atau lima segera, dan saya pasti akan mempertimbangkan tema ini. Keep em 'datang!

 

Snow_Queen Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review