Monday, June 14, 2010

Award dari pitak

Posted by Snow_Queen at 3:48 AM

Snow dpt award dari pitak..sankyu sooo much pitak..huhuhu...sunshine award..herm pitak mintak awardkan kat 12 org kan? sooo ini adlah clon2 yg bertuah.^^
karya-karya beliau sgt besh n sempoi...slalu t'tnggu2 cter advidhaq yang mmpu buat snow glak sorng2 thap tak hengat tyme scene lawak n geram thap tak hengat bile scene yg mnyakitkan hati..hahaha btw keep up da good work sis.
ni sorng lg penulis yg snow suki karyanya nyer...setiap krya yg di buat tak penah menghampakan..cool n sempoi je bhse2 dia..sis i loike smua karya u..huhuh

dia ni mentor snow..tanpa beliau tak mungkin snow dpt bkarya di Aksara..sankyu sis..oh! karya2 sis nemo pun besh tau..so korang kena la jengah2 belog bliau ni *bkn ayt bodek ngeh2x..

pergh! first tyme snow bce belog dia ni mmg snow da jtuh chenta..krye2 beliau mmg besh..mmg anime abz n snow pun mmg anime maniac..kene la..huhuhu

karye dia pun besh...mmg buat kt ttngu2x next en3..

5-12. snow kasi kat smua..yeay...sbb snow da pnat nk crik hehhee...nyway kbnyakan belog yg snow ikut n bce stakat ni smuanya tak pernah menghampakan..so marilah kita sme2 bjuang..aja-aja fighting...

kepada yg dpt award ni sile :
i. Nominate 12 more bloggers.
ii. Put the logo onto your sidebar or within a post.
iii. Link the nominees within your post.
iv. Let the nominees know they have received this award by commenting on their respective blogs.
v. Share the love and link to the person from whom you have received the award.


0 under spell:

 

Snow_Queen Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review