Tuesday, April 27, 2010

Yeah cter baru...

Posted by Snow_Queen at 12:39 PM
cter kli ni snow cuba buat yg terbaik sbb bg snow cter assassin dance ni agk mncabar utk d'tls so mnx maaf klu de kekurangan di sana sini dlm cter ni or korunk rse ntah pape la snow ni merepek..so mcm slalu mnx la korng rngan2 jari tuk mnaip komen@kritik *puppy eyes* ...kli ni snow recycle blk si rain ni sbb snow rse dia sesuwai la sgt tok watak hero n tmbahan pula klu snow tgk dia mnari dgn bdan dia yg cm getah tu mmg best..so snow rse dia la plihan tbek... presenting Assassin Dance *cver yg dciplak dr google n tjuk yg blainan lak tu huk3..





5 under spell:

Miss Kira said...

hehehe.. x sbr nk bca plak novel bru ni...

:)

epy elina said...

hohoho...
wah crta baru...
x sbr nak bca....
truskn usha cik snow...
kami sbgai pmbaca sntsa mnykong cik snow...
aja2 paiti...

Anonymous said...

wahh..
mcm best je...
bc tjk pun dh seram..
hehe...
xsbr nk bc..

apple_pie said...

sukenye...........
suke sume citer cik snow..
x sabar jgk nak bc y terbaru ni..

Anonymous said...

yeye...citer baru...
x sabar nak baca...

 

Snow_Queen Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review