Saturday, April 10, 2010

Sequel Guardians....

Posted by Snow_Queen at 12:15 AM
   Akhirnya berjaya juga snow siapkan sequel ni..walaupun tak banyak harap korang terhibur.. n thanx bebanyak kat best frend snow Ayu Mastura sebab banyak bantu snow dalam penghasilan sequel ni..thanx nanti i belanja makan ais krim (i tahu u tak suka ais krim sbb tu i saje nak blanja bnda tu juga kekeke).. dalam sequel ni snow tulis love story antara Yul dan Angelica dan apa yang terjadi bila ada yang konfes cinta dia dekat Angelica..apakah ada kesudahan yang baik bagi mereka atau mereka akan berpisah??sooo tak nak bebel panjang2..

presenting.....Eternal Love....


                                                                         Angelica

                                                                        Yul

4 under spell:

epy elina said...

thniah cik pnulis...
sbb dpt mngabiskn crta guardians...
jjr sy ktakan sy suke karya cik pnulis....
syg cik pnulis....

Snow_Queen said...

epy elina..thanx bebanyak ats komen tu..buatkan snow lg bersemangat nk mnulis..syg kamu juga hehehe..

GlowingGirl said...

yeay sonoknya.!!!!snw letk PSH.....bile snow nk sambung blood tie???? i miss your wrote a lot......sampai bace semula citer2 snow yg lain.....for now saye dah ulang dlam 3 kali......continue the blood tie plizzz!!!!!i'm begging you!!!

Snow_Queen said...

@glowing girl: PSH tu apa dear?
Owwww..Thank you sebab suka karya2 snow yg xseberapa ni..
Dh update dh..enjoy *minum teh jap*

 

Snow_Queen Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review